Vakantie Villa Spanje     
 Droomvakantie aan de Costa Blanca alléén te huur in de zomermaanden juni t/m september.


Indeling van de Villa : 

slaapkamers    3

badkamers     2

living room     1

keuken           1

garage         200 m2

Grondstuk      920  m2

bebouwd       408  m2

orientatie       Zuid West

 

Omschrijving

Deze prachtige Villa is gebouwd in 2006, maar het lijkt alsof het gisteren is gebouwd, alles perfect onderhouden.

De Villa heeft een mooie livingroom met een open haard en TV,  de open keuken die voorzien is van alle inbouwapparatuur,  het mooie marmer waar de keuken mee is afgewerkt zie je ook terug in de luxe meubelen, vanuit de livingroom en keuken loop je direct het overdekte terras op, het terras is 15 x 3,8 meter en wat voorzien is van diverse zitjes met TV en een grote eettafel.

Er is een master bedroom met inbouwkasten inclusief safe, met badkamer en suite, deze heeft een grote inloopdouche, bad, wastafelmeubel,  toilet en bidet.

Er zijn nog 2 slaapkamers met dezelfde inbouwkasten inclusief safe, deze delen samen één badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en bidet.

Er is ook een apart gastentoilet aanwezig in de gang.

De verlichting in de hele woning is led, de warmwatervoorziening voor douchen en tapwater via CV ketel op gas met vaste gasaansluiting. 

Er is Airconditioning door het hele huis en apart per kamer in te stellen. 

Het hele huis is voorzien van camera's en alarm, de garage heeft een apart alarm i.v.m. schoonmaken van het zwembad één keer per week.

De garage is zowel van binnenuit als via buiten bereikbaar.

Er mag niet gerookt worden in huis en huisdieren zijn niet toegestaan. 

De prachtige aangelegde tuin en bloembakken, zijn tevens in perfecte staat, met prachtige palmen, struiken en fruitbomen, en zelfs een gezellig zitje bij de vijver met waterval. Alles krijgt water via het automatische watersysteem.

Er zijn om dit huis verschillende terrassen gecreëerd met allemaal zicht op zee inclusief het grote zwembad 5 x 12 meter met zoutwater, in het zwembad is een zitje gemaakt met een tafel waar je lekker in het water kunt zitten met een hapje en een drankje, er staan op het terras rond het zwembad 2 vaste parasols met vast tafeltje en 4 stoelen, het hele terras inclusief zwembad en parasols zijn verlicht met led. 

 
E-mailen
Bellen